Untitled Document

Wat is Sensitherapie

Sensitherapie is de naam voor een therapie die tijdens de behandeling werkt met een combinatie van verschillende vormen van alternatieve geneeswijzen.

Sensitherapie richt zich op:

 

Voor wie is Sensitherapie

Sensitherapie is ontwikkeld voor hooggevoelige mensen en toepasbaar voor mensen van elke leeftijd. Het is te gebruiken in combinatie met alle andere vormen van therapie en reguliere zorg. Het is altijd te gebruiken naast medicatie van de arts.

 

Wanneer Sensitherapie:

Sensitherapie is geen vervanging voor een bezoek aan huisarts of ziekenhuis. De therapie kan dienen als ondersteuning en verbetering van uw conditie. In sommige gevallen kan zij problemen oplossen waarvoor de huidige medische wetenschap geen oplossing heeft.

Hoe werkt Sensitherapie

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sensitherapie maakt de onbalans in het lichaam zichtbaar en geeft inzicht in lichamelijke en geestelijke klachten. Het onbewuste wordt bewust.
Sensitherapie ondersteunt het zelfhelend vermogen van het lichaam en behandelt blokkades en helpt je om in je eigen kracht te staan. Klachten verminderen en kunnen soms geheel oplossen.

 

Hoe verloopt een behandeling

Tijdens de behandeling meet ik je uit met een biosensor. Deze geeft aan wat jij op dat moment nodig hebt. Op basis van de resultaten van deze meting vervolg ik met een voeding- en allergiemeting, een voedingsadvies, orthomoleculaire middelen, remedies, een drukpuntmassage, Holistic Pulsing, Emotional Freedom Technique (E.F.T.) of een edelsteentherapie. Regelmatig maak ik als ondersteuning van de behandeling gebruik van creatieve technieken uit het Kunstzinnig Dynamisch Coachen.

Gemiddeld bestaat een traject uit 3 behandelingen van 1½ à 2 uur.

© Ante-Vasin.nl 2010 | Website gemaakt door LibertyStudio.nl